Eski Telefon, IP Fonksiyonlu Ekran FSK DTMF Basma Düğmeli Antika Masa Telefonu Ev için Otel için Ofis için

Category:

$199.99 $200.00

(0 reviews)

Bu dijital eski model telefon, dekoratif sanat ve modern teknolojinin birleşimidir. Klasik ve retro dolu, zarif gravürlü kaplama reçinesi + kompozit ahşaptan hazırlanmış, ayrıca FSK ve DTMF çağrı ekranı, otomatik algılama, çağrı numarası arama ve geri arama gibi pratik işlevlere sahiptir.

Out of stock

Description

Özellik:
1. PREMIUM LANDLINE TELEFON: Bu dijital eski model telefon, dekoratif sanat ve modern teknolojinin birleşimidir. Kaplama reçinesi + zarif gravürlü kompozit ahşaptan hazırlanmış, klasik ve retro ile dolu, ayrıca FSK ve DTMF çağrı ekranı, otomatik algılama, çağrı numarası arama ve geri arama gibi pratik işlevlere sahiptir.
2. NET SES KALİTESİ: Royal retro telefon antika masa telefonu kablolu retro telefon, kulaklıktaki özel tasarım, aramanın net olmasını sağlar ve sabit tutmak için yeterli ağırlık vardır. Bu yenilikçi telefon, ikili FSK ve DTMF sistemlerine sahiptir; gürültü azaltma işlevi, harici gürültüyü izole etmeye yardımcı olarak, arama yaparken net bir ses duymanıza olanak tanır.
3. GÜÇLÜ DEPOLAMA FONKSİYONU VE EN İYİ HEDİYE: Aranan aramaların sayısını ve zamanını kontrol ederek ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Klasik ve zarif tasarımı, onu yatak odası, oturma odası, ofis için mükemmel bir dekorasyon haline getirir ve ayrıca ev ısınma hediyesi veya arkadaşlar ve iş ortakları için hediye için iyi bir seçimdir.
4. DİJİTAL LCD EKRAN: Retro sabit telefon, gelen arayan numarayı veya aranan numarayı göstermenin yanı sıra elektronik masa takvimi, tarih, saat ve hafta göstergesine sahiptir. Ve kablolu telefon, eller serbest aramayı ve arkadan aydınlatma işlevini destekler. Tek dokunuş işlevi, kullanımı kolay ve rahat.
5. GENİŞ KULLANIM ALANI: Retro eski moda tuşlu ev ve ofis telefonları, oturma odaları, yatak odaları, ofisler, oteller, galeriler ve kafeler için dekorasyon olarak kullanılabilir. Retro klasik sabit hat oturma odalarında, yatak odalarında, ofislerde, yıldızlı otellerde, galerilerde ve kafelerde dekorasyon olarak kullanılabildiği gibi günlük ar

0.0 Average Rating Rated (0 Reviews)

Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%
Rated
0%

Be the first to review “Eski Telefon, IP Fonksiyonlu Ekran FSK DTMF Basma Düğmeli Antika Masa Telefonu Ev için Otel için Ofis için”

Your email address will not be published.

You have to login to add images.